Speciális tánc technika

forrás: nemkutya.hu

forrás: nemkutya.hu

A tangó azért különleges, mert sétálva is lehet táncolni. Tudsz sétálni? Mindenki tud. Akkor tangózni is könnyebb lesz. És ennyi már a tangótánchoz elegendő is lehetne.

Oké, de hogyan fejlődj, ha teljesen “belezúgtál a tangóba?

Az egyik lehetőség  az, hogy kipróbálsz valami “mást” is mellé, valamilyen más mozgásformát. Javul-e a táncod, ha a testtudatosságod,  erőnléted, a hajlékonyságod és a technikád fejlődik? A válasz természetesen igen, és ezen az oldalon találhatsz tippeket, hogy mit adhat ez a plusz tangótudásodhoz.A kérdés, hogy mit válassz. Hasznos-e például a balett, de lehet, hogy lemerevít? Az biztos, hogy táncod fejlődik, ha a testtudatosságod,  erőnléted, a hajlékonyságod javul. Tények, hitek, tévhitek, nemcsak tangósoknak.

A másik lehetőség az, alapfogalmak tisztázása, fejlesztése, továbbfejlesztése egyre magasabb szinten. A tengely fogalmának megértése, a tangó technika fontosságának tudatosítása stb. Jó tanulást!

A biztonság kedvéért megírom, a képen látható nyújtási technikát kérjük kerülni.

Vágjunk bele:

Egy fogyás története

Egy fogyás története

Sok pozitív visszajelzést kaptam "A tangó és a tánc egy csodafegyver a fogyáshoz" című cikkemről, és mint kiderült, többen belefogtak eltüntetni az extra súlyfeleslegüket. Az elmúlt hét péntekén én is eljutottam a 76 kilóhoz, ami már több mint -12 kilót jelent. Azon a...

bővebben

Archives