Tangós Kisokos

A tangónak köszönhetően jutottam ki dél Amerikába, hogy közelről megtapasztalhassam a a tangó táncestek színét, ízét, varázsát, ölelését. Itt kezdtem el írni a blogomat, melyben az élményeimet az utazások

Első alkalommal másfél hónap: 2010 Buenos Aires. Második alkalommal részt vettem a volt táncpartneremmel Ungvári Judittal a 22012-es Buenos Airesi világbajnokságon Az ő írását itt találod: Ungvári Jucus blogja.
Ebben az időszakban csak akkor blogoltam ha utaztam.
2012-2103 Buenos Aires

Néha teljesen más témák, tangós okosságok jutnak az eszembe. Ezek a leírások természetesen mind tangó szubjektívak.

Keveredik benne a a tánc, az utazás, a saját személyes élményeim, argentin és nem argentin tangótáncosokról, az ölelésről, az oktatás minőségéről … Mindeközben beleszerettem Dél Amerikába. Ezért is ajánlom a következőket:
Ha a végtelenül izgalmas Dél Amerikáról (tangómentesen)akarsz olvasni ezeket a blogokat ajánlom:Bede Márton-panemericana, Soltész Béla – Clandestino.

Lássuk a bejegyzéseket!

 

 

A párcsere fontossága a tangó órákon

"Párcsere" - szól hangosan a tanár, és hogy egyértelmű legyen, mondja is . "A férfiak menjenek eggyel tovább a táncirányban. Természetesen nem kötelező, de nagyon ajánlott" - folytatja az oktató.  Nagyon sokan megrettenünk, amikor meghalljuk ezt a kérést, főleg...

bővebben