Szeretettel várunk téged a Tango Libre Budapest tánciskola óráin.

A tanfolyamok szintezését az órarend alatt találod. Figyelem, ezek a saját óráink Andreával, a Tango Libre Budapest összes óráit itt találod.
Teljesen kezdőként itt jelentkezhetsz.
Amennyiben nincs táncpartnered, írj nekünk, hátha tudunk segíteni.

Csatlakozz, az óráinkon jó a társaság és szuper a hangulat. :)
Az órákhoz tartozó helyszínt az adott óránál találod.

A tangó órák 75, a tangó technika órák pedig 60 percesek.

 

Árak

Tangó Órajegy: 2.500 Ft.

Tangó 5 alkalmas bérlet: 9.500 Ft. (6 hét/ 7 alkalom)

Technika órajegy: 2.000 Ft

Technika bérlet 7.500 Ft (6 hét/ 7 alkalom)

Oktatási ciklusok

A tangó tanfolyamok ciklusonként szerveződnek. Egy ciklus az indulástól kezdődően két hónapig tart. Egy ciklusnyi idő alatt egy szintet léphetsz.

Tanfolyamok szintjei

(0) Teljesen kezdő szint:
Ha még sohase tangóztál, vagy ismételni szeretnéd az alapokat. Ezeken az órákon fogod elsajátítani az alaptechnikákat, az argentin tangó lényegét: séta, ölelés, négyszöglépés, külső séta, keresztlépés, előre ocho, hátra ocho és ezeknek az alapszintű kombinációja.

(1) – Kezdő szint:
A (0)-ás szintű órákon tanult figurák ismétlése és magasabb szinten való összefűzése. Keresztből más típusú kivezetések, szendvics,  americano, parada (megállítás), közeltartás, zeneiségtáncestekre való felkészítés.

(2) – Kezdő 2-es szint:
Előző szintek ismétlése, bevezetés a giroba, cross kereszt, ocho cortado, bevezetés a sacadaba, bevezetés a barridaba. Vals tánc alapok, milonga tánc alapok

(3) – Középhaladó szint:
Az eddigi figurák ismétlése, hosszabb szekvenciák/sorok, calesita, ismerkedés a zenei és testi cadencia fogalmával, vals és milonga figurák, érdekesebb giro és milonguero technikák.

(4) – Középhaladó 2-es szint:
Érdekesebb giro technikák,  alap szalon tangó figurák. Itt már megismerkedünk off balance alapfogalmakkal, magasabb szintű vals és milonga figurákkal, boleokkal és ganchokkal is.

(5) – haladó szint
Haladó szekvenciák főként a “szalon” tangó világából, ölelés és séta technika magas szinten, enrosque technikák, szalon tangó díszítések, milonga traspié, milonga lisa, variációk (amikor zene felgyorsul), figurák a tangó aranykorából, magasabb szintű zeneiség (offbeat,…)