Szeghalmi EndreAz egész életemet végigsportoltam, de a tangóval később ismerkedtem meg.

Beleszerettem ebbe a mozgásba minden szinten. A hatására, kipróbáltam számos tangó táncstílust, végtelenül hosszú órákat sétáltam tanórákon Magyarországon és Buenos Airesben.
Nagyon sokat tanultam mind itthoni tanároktól (Budai László, Kulik Johanna, Szőllősi András), mind pedig külföldön Argentínában is.

Utcán táncoltam  pénzért  argentin tangóval a Szent István Bazilika előtt,  Buenos Airesben, sőt még a Francia Riviérán is.

Rengeteget voltam milongákon a világ számos pontján sőt Carlos Pereznek a mesterek mesterének a tanítványai között is felléptem Buenos Airesben :)

Nevemhez fűződik az első szabadtéri tangós flashmob Budapesten:

Nem maradt el a színpad sem (Argentinában Esquina Homero Manzi, Magyarországon a Nemzeti Tánc Színház ).

szeghalmi endre -argentin tangó - buenos airesHogy jobban megértsem a tangó nagymesterek szavát itthon és Buenos Airesben, nekiálltam balettot, jazztáncot táncolni, jógával mint mozgásművészettel foglalkozni, és a tánc tanári szakot is végeztem :)

Itt találod a táncos önéletrajzomat.

Jelenleg argentin tangót tanítok csoportos és magánórában,  dj-zek helyi és nemzetközi eseményeken a másik szenvedélyem pedig a ToastMasters.Ami téged érdekelhet  leginkább az  a blogom :)

Megnyert tangóverseny:

Általam szervezett tangós flashmob: