Tangó magánórák – magán oktatás

Tangó magánórák – magán oktatás

Mik a magán táncoktatás előnyei?

1. Intenzív fejlődési lehetőség.
2. Egyénre szabott tanácsok!
3. Jöhetsz egyedül illetve párban is.
4. Változó időbeosztásod esetén előny.
5. Minden szinten hasznos és hatékony. Teljesen kezdőknek és a haladóknak is.

szeghalmi endreA magánóráimon nagyon figyelek arra, hogy személyre szabjam az oktatás menetét. Figyelembe veszem milyen táncokat táncolt vagy sportokat tanult sajátítottál el.  Ezek segítségével sokkal gyorsabban lehet tanulni és nagyobb fejlődést lehet elérni.

Több mint 7 hónapot éltem Buenos Airesben és ezalatt az időszak alatt rengeteg tanultam olyan argentin nagymesterektől akik több mint 60 éve tangóznak. Ők kiforrott, egyszerű és gyakorlatias módszerekkel tanítanak. A tanítási technikák nagy részét átvettem és kiegészítettem a saját tapasztalataimmal. Ezt követően négyszer voltam az Argentin Tangó Európa bajnokság döntőjében és a Tango Libre Budapest tánciskola keretén belül tartok csoportos és magánórákat.

A magánóráimat főképp az Andrássy út 35 szám alatti Shift táncstúdióban tartom. A helyszín gyönyörű, két percre van az Oktogontól és az Operától.

endre-andrea-tango-3

Amennyiben szeretnél magánórát, bátran érdeklődj a +36303886766 telefonszámon de az alábbi űrlap segítségével is tudsz kapcsolatba lépni velem: