A tangóban sokszor lehet találkozni vicces hozzászólásokkal, aranyköpésekkel. Ezeken nagyokat tudunk nevetni, majd sajnos jól elfelejtjük őket. Mi volna, ha megmentenénk néhányat a legérdesebbek közül? Van ilyen tangó sztorid? Amennyiben igen, oszd meg, a legjobb tangós poénok  felkerülnek a lista végére.

 

Lássuk:

 • Barbara: Két táncos a parketten, a férfi kirakja a lábát, vezet egy megállítást, hogy a lány átlépje. A hölgy kivitelezi a lépést, ami után a férfi a következő megjegyzést teszi:

  Most úgy léptél át rajtam mint egy hullán!

 • Endre: tangó tanítás, hölgy tanul a giro figurát. Aki nem tudja mi is ez és nem is akar belemenni, a lényege, hogy a lány lépésekkel megkerüli a fiút.
  A tanítvány megérti a fogalmat és az első megjegyzése erről a kombinációról:

  Aha, szóval azt szeretnéd, hogy körözzek körülötted mint egy cápa.

 • Endre: szintén oktatás közben, a szendvics figura értelmezésekor.
  A tanítvány szerint:

  Ez a szendvics akkor olyan, mintha asztal alatt ismerkednék.

 • Kati: tangós kombináció tanulása közben
  Tanár: Ne azzal a lábbal lépj

  “Akkor melyikkel?”

   

 • xxx: Van egy nagyon ügyes lány, aki már régóta Magyarországon él, nagyon szépen beszél magyarul és egy barátomnak ajánlottam, hogy táncoljon vele, mert nagyon ügyes. Ő azt mondta, hogy majd legközelebb, mert mostmár nagyon kimerült de legközelebb szívesen táncolnak egy táncot.A  rákövetkező milongán az édes, jó, kissé komplikált anyanyelvünk megkeverte a dolgokat. Odaült a fiúhoz és azt szerette volna neki mondani:
  “-Amikor, ahogyan szeretnéd a táncot”. Ehelyett ez lett belőle:

  “Amikor, ahogyan szeretnél”

Ha van egy vicces, veled, vagy mással megtörtént tangós sztori, aranyköpés, akkor küldd el nekem privátban, vagy kommentként. Segíts nekünk nevetni. :) :)

Addig is olvasgass tangós sztorikat,  “miért, hogyan kezdtek el tangósok tangózni”