Még mindig a második nap

Bejutunk a La Virutába. Itt a belépő már csak 18 peso, de előtte ingyenes tanítás van + jó pár show-műsor.

Bejutunk körülbelül este 10-kor. Tangó oktatás több szinten is van, 4 tanárral. Hullafáradt vagyok, így csak nézem Konráddal az órákat. A tangóest csak éjfélkor kezdődik, ráadásul még előtte rocky oktatás is van. Körülnézek, hogyan táncolnak az emberek az órán. Felsóhajtok, végre egy hely, ahol meg tudok küzdeni a gátlásaimmal és merni fogok táncolni, mert első ránézésre legalább a felénél labdába tudok rúgni.

Kezdődik a tangóest. Táncolni vágyó lányok után nézek. Addig nézelődőm mígnem csak azt látom, hogy a táncosok valahogy túl jók. Nem értem, csak bámulok ki magamból. És kezdem felismerni őket.

Rosa Forte és Carlos Perez

Pablo Inza és Eugenia Parilla

Vilma Vega és Fernando Galera

és nem utolsósorban:
Pablo Rodriguez és Noelia Hurtado.
Ők így táncolnak:

Szóval, csak csodálkozom, hogy mi a fene van.
Bevallom, pár nevet már innen lestem :)
http://www.misteriotango.com

Jönnek a fellépések. Halkan szemrevételezzük Konráddal, hogy remeg a lába az egyik fellépő srácnak.

Egy szó mint száz, egy tangófesztivál zárómilongájára csöppentünk bele. 12 tanárpáros, plusz Noelia Hurtadoék.

Ja, még egyvalaki nagyon felismerhető volt: egy viszonylag teltebb úriember, aki nyáron a fesztiválon is ott volt és én azt hittem róla, hogy Chicho(lina). Ő egy római tanárszerűség.

Noelia Hurtado és a nuncsaku

Szóval, sikerült összehoznom kemény két tandát egész este. Csak ültem és csodáltam, hogy sikerült. Most kezdem megérteni, hogy milyen az, amikor egy lány táncol kettőt és azt mondja, szuper volt az este. Most én is így érzem. Bár a második táncnál a Noelia Hurtado Barbie baba tökéletes lábmunkájától kellett féltenem a partneremet (pont előttünk táncolt), mert szó ami szó, mint mondottam, tökéletes lábmunkája van, és még előszeretettel dobálja magát, mint egy

nuncsaku, ami nem baj, csak bakker, én itt vért izzadok, hogy apró, finom lépésekkel megszolgáljam a fekete kenyeret.

Holnap irány a 2×4 cipőbolt, mert eddig Konrád cipőjében táncoltam. Nem mertem hozni magammal tangócipőt. (Igaz, nem is volt :D )

Most pedig alvás.

Holnap estére már 5 tandát tervezek. Ha kell, Konráddal táncolom le az utolsót :D

-> harmadik nap