Emlékeztek még Gaspar Godoy Golden Buzzert érő szereplésére?  Carla Mazzolini és Gaspar Godoy professzionális tangó táncosok, akik elindultak a 2021-es Uruguay Got Talent tehetségkutató versenyen. Elmondásuk szerint azért szerettek volna részt venni a versenyen, mert bár bejárták már az egész világot, Carla-nak uruguayi tangó táncosként soha nem volt lehetősége megmutatnia magát Uruguayban.

Továbbjutás Golden Buzzer-el a selejtezőből

Augusztus 16-án volt a harmadik középdöntő az Uruguay Got Talentben és bejutottak a döntőbe! Kemény lehetett, ugyanis első argentin tangó világbajnokként 2003-ból, Buenos Airesből nagy lehetett rajta a nyomás. Ráadásul a Golden Buzzer ad egy plusz tehert, hogy muszáj jól teljesíteni. Dupla ráadásként ott az óriási felelősség, hogy Carla terhesen táncol.

Votación del Jurado

Az sem könnyítette meg a helyzetüket, hogy nem műértő zsűri pontozott, hanem sms-el szavazhattak a nézők. Izgultak is rendesen. Nem is ők jutottak tovább, hanem egy Rumbo Norte nevű néptáncos csapat, de még volt esély a zsűri szavazásával. Ott pedig a 4 zsűritagból 3-1 arányban rájuk szavaztak.

Nézzük meg, hogy mit táncoltak a középdöntőben:

Sok sikert a döntőben!