A barátaim néha meglepnek egy-egy cuki macskás, kutyás, vagy állatos videóval. Kedves táncosok, ezentúl rozmáros, fókás tangós videókat küldjetek, olyat, amelyik nincs benne ebben a blogbejegyzésben. :) Tegye fel a kezét, aki már látott rozmár tangós videót és nem szólt nekem!

Cell Block tango á la fóka

2002-ben készült a 6 Oscar díjat kapott Chicago című musical, amelynek a tangós betétjét szinte mindenki ismeri, vagy legalábbis hallotta.

Paródiák is készültek belőle, írtam is róla egy cikket még annak idején Cell Block Tango – Spell Block Tango – Cell Black Django címmel. Soha, de soha nem hittem volna, hogy belefutok a Cell Block Tango – oroszlánfókás verzióba, amelyben ráadásul egész látványos dolgok vannak:

La Cumparsita – oroszlánfókatangó

Írtam egyszer egy cikket a a világ egyik leghíresebb melódiájának a La Cumparsita legérdekesebb felhasználásairól. Most már biztosan tudom, hogy a lista közel sem teljes, ugyanis fókatangó nem volt benne. Íme egy rövid, de cserébe humoros alkotás:

Rozmár tangós ölelés

Ebben a videóban már a tangós ölelést is figyelembe veszik, izgalom is van benne, ugyanis a rozmár egy lendülő lábtól „vízbe esik” és kapunk egy bámulatos végpózt is:

A dögös női ruha és tangó

És a végére megkapjuk a dögös női tangó ruhát is.  A zenekar Bailongo  & Vero Verdier és a szám címe: „Asi se baila El Tango ” amelynek a jelentése: Így táncolják a tangót.

A videóban 0:47 másodpercig történet zajlik, onnan vált át tangóra:

Ha véleményed van, vagy találtál egy jó állatos videót, ide kommentelhetsz: