Gaspar Godoy, 2003. világbajnoka

Ha valaki járatos a tangó világbajnokságokban, akkor ismerős lehet számára Gaspar Godoy neve. Ő nyerte meg 2003-ban a volt táncpartnerével Gisela Galeassivel a színpadi tangó világbajnokságot Buenos Airesben. Sajnos a versenyen készült videó valószínűleg nem maradt fenn, csak a versenykoreográfia, amit előadtak valamelyik TV Csatorna műsorában.

Got Talent – Golden Buzzer – Aranygomb – Botón Dorado

Carla Mazzolini és Gaspar Godoy professzionális tangó táncosok, elindultak a 2021-es Uruguay Got Talent tehetségkutató versenyen. Elmondásuk szerint azért szerettek volna részt venni a versenyen, mert bár bejárták már az egész világot, Carla-nak uruguayi tangó táncosként soha nem volt lehetősége megmutatnia magát Uruguayban.

Tehetségkutató verseny ide vagy oda, Gaspart már sikerült felfedezni 2003-ban, amikor megnyerte a világbajnokságot. :) Ettől függetlenül bemutatkozójuk csattanósra sikerült a műsorban egy Golden Buzzer segítségével. Íme a videó, ahogyan táncolnak az Uruguay Got Talentben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaspar Godoy (@gaspar_godoy)

2019 Tangó Európa Bajnokság Zsűrije

Ők zsűriztek a 2019-es Tangó Európa Bajnokságon is. Ebben az évben is ott voltunk mi is Serbán Andival versenyzőként és a döntőbe kerültünk Tango de Pista kategóriában.
Íme egy felvétel róluk fellépés közben. Bár egyáltalán nem fontos, de minket is lehet látni a közönségben, 1.05-nél jobb oldalt középen ülve, ahogy épp leesik az állunk. :)

Kicsi Csongor & Antonella Terrazas

Ha már Got Talent verseny, tudtátok, hogy Kicsi Csongor a Tangó Európa Bajnokunk és a mi Budapesten élő Antonella Terrazas-unk is volt 2017-ben a Romania Got Talentben?

Gyönyörűen táncoltak ők is.

Egyenesen út a középdöntőbe

Gaspar és Carla a Golden Buzzer segítségével egyenesen a középdöntőbe jutottak. Kíváncsian várom a folytatást, vajon megnyerik a 2021-es Uruguay Got Talentet?
Szurkolok nekik, de addig is egy kis olvasnivaló: Gaspar Godoy nevéhez fűződik az egyik legdögösebb tangós reklám is.