Vajon mik azok a praktikus öltözködési jó tanácsok a férfiaknak, amiket érdemes betartani? Az egyik legfontosabb, hogy megéri elegánsnak lenni a tangóesteken. A mai cikkben éppen ezért öltözködési ötletekről, javaslatokról  lesz szó, amiket érdemes figyelemben venni és olyan hibákról, amiket nem érdemes elkövetni.
Mielőtt azonban rátérünk ezekre az oktatóvideókra, hadd osszak meg pár személyes sztorit. :)

Két típusú nő van a világon

Az egyik típus eltűri vagy nem érdekli, ha férfiakon rövid ujjú ing van. A másik típus pedig képtelen elviselni, ha a férfiakon az ingnek rövid az ujja. Az én barátnőm az második csoportba tartozik, így kénytelen voltam kiselejtezni ezeket a ruhadarabokat.

Egy Uránia milonga emléke a múltból

Vannak olyan milongák (pl. a vár milonga), ahol  nem szoktunk kiöltözni és elegendő a póló – farmer kombináció.
A vasárnapi Uránia mozis tangóest nem ilyen. Elegáns kávéházi környezet, de a szinte már elviselhetetlen kánikula miatt elhatároztam, hogy rövidnadrágban megyek. Bár mindenki táncolt velem, akivel szerettem volna, mégis a lányok „vegyes érdeklődéssel” szemlélték ruházatomat.  Mentségemre legyen mondva a nadrág térdtől kicsit hosszabb volt. De akkor is…

Oktatóvideók az interneten

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian szoktunk tévedni öltözködés szempontjából, de mindig lehet fejlődni és találni jó ötleteket. Számos tipp fellelhető a youtube-on is. Felhasználva a tudást, tuti, hogy a hölgyeknek is jobban lesz kedvük milongára járni. Elvégre mi is imádjuk a csinosan felöltözött lányokat.

Számos érdekes dolgot tudtam meg a következő videókból és remélem nektek is hasznotokra fog válni. Íme néhány példa a tartalomból:

Milyen módszerek vannak arra, hogy feltűrd az inged ujját.
Milyen módszerek vannak arra, hogy betűrd a nadrágodba az inget és ne jöjjön ki.
Milyen trükkök vannak arra, hogy az ing gallérjai ne lógjanak szét. (Mágneses kapocs)
Mi a minimális és maximális hosszúság, hogy egy inget kívül hordhass.
stb..

Ne zavarjon meg ha több olyan ötlet lesz, amely megismétlődik és az sem, ha valahol bújtatott reklám van, ilyenkor nyugodtan hagyd ki azt a 20-30 másodpercet.

Tíz hiba amit elkövet az ember öltözködéskor

Három módszer az ing ujjának a felhajtására

Hova hajtsam fel az ing ujját. Könyök fölé vagy alá?

Négy módszer az ing betűrésre

Soha de soha nem használtam a negyedik módszert. Ismersz valakit, aki igen?

Tíz öltözködési szokás, amiben a férfiak tévednek

Ebben a videóban találtam meg, a mágneses gallér összetartót. Nem is tudom van e magyar neve, de nagyon praktikus!.

Még számos használható oktatóvideó található világhálón. Ha találsz ezeknél jobbat, ne habozz, küldd el nekem! Ígérem, odateszem a többi közé.