a halál milongát táncolMár előrendelhető a könyvesboltokban Kiss Judit Ágnes “A halál milongát táncol” című regénye. A  megjelenés időpontja június 8. Szintén valamikor júniusban lesz egy könyvbemutató is.

Mit ír a költő-író a regényről?

“A következő nagy szerelmemet is egy milongán ismertem meg, vele mentem el a tangósok Mekkájába is: három hetet töltöttünk Buenos Airesben. Ott volt egy különös és nagyon erős álmom, amiről már reggel tudtam, hogy regényt akarok írni belőle.Az egyik főhőse egy idős tangómesternő, ő tanít a tangóról azokkal a szavakkal a regényben, amiket annak idején én a saját tapasztalatomból szűrtem le, és írtam ki a honlapomra. Már nem tudom, hogy ez a regényalak adta-e az én számba a szavakat, vagy én az övébe. Talán mindegy is…”

Ugye tudjátok, hogy   említett “megálmodott szavaknak” köszönhetőn kaptuk meg az argentin tangó legszebb magyar idézetét?

Olvasd el mi lesz a  könyv hátsó borítóján

“Tangófesztivál készülődik Buenos Airesben. Az idei minden eddiginél nagyobb szabású lesz. Jön a világhíres mesternő, aki repülni tud; a 132 éves Lucía, aki úgy dönt, hogy nem hajlandó meghalni; a selyemfiúként is foglalkoztatott taxitáncos; Grace, a gazdag tangóturista, aki egy igazi macsót akar magának; idegenvezetője, az Európából menekült, körözés alatt álló, többrendbeli csalással vádolt, megszállott fotós, Gregorio és a többiek. Hogy azután megkezdődjék a fesztivál, és különös dolgok történjenek: egy kisfiú csodákat tesz a metrón, elered az eső, és megnyílik egy sír; itt a világ vége…”
Kiss Judit Ágnes

Hol rendelhető elő?

A könyvesboltoknál, a Librinél és az Alexandránál is.
Személy szerint már nagyon izgatottan várom a könyv megjelenését.
A képek az Európa kiadó honlapjáról származnak.

Ne felejtsétek, a könyvbemutató valamikor júniusban lesz.