Biztos volt mindenki életében, amikor nem sikerült tökéletesen teljesítenie az életben. Nincs ez másképp a tangóban sem. Megtörténik, hogy egy tangós koreográfia nem úgy alakul, mint azt ahogy a táncosok elképzelték.

Vasárnap a milonga után találkoztam két olyan „gyöngyszem videóval” amely finoman fogalmazva, nem a legsikerültebb előadás. Ezeket egyszerűen látni kell!

Stragavanza Tango Berlin

A helyszín Tango Loft, Berlin, a berlini tangós közösség egyik fontos tangós helyszíne. Érdemes a felvételt elejétől végéig nézni a mű tökéletes élvezése érdekében. Ha ez az egy videó nem lenne elég, több ilyen jellegű videó is van a youtube csatornájukon. A videók alatt lévő kommentek önmagukért beszélnek:

Kommentek:
Between 0:04 and 4:03 Tango got lost somewhere…”
„Una vergüenza”  – Javier Rodriguez

Lássuk a videót:

Mundial de Tango: NO SE

Oliver Kolker  a Pelando Variacion verseny megalapítója talált egy koreográfiát és amolyan sportriporter szerűen közvetítette. Bár a narráció spanyolul van, a látvány  magáért beszél, ahogy egy komolynak tűnő show átmegy giccs paródiába.

A videókért köszönet Antonella Terazasnak és Novák Gábornak.

Ha esetleg láttál ilyen stílusú tangós videót, kérlek küldd el az endre pont szeghalmi kukac gmail pont com e-mail címre.
Egyébként meg nézz meg három tangó paródiát.