A Got Talent tehetségkutató versenyek, emberek, együttesek életét tudják döntő módon befolyásolni. Itt van például egy magyar eredmény, amikor 2013-ban az Attracion Látványszínház a Britain’s Got Talent-et nyerte meg. A képen látható Carla és Gaspar esetében ugyanez történt, Uruguayban ez hozta el az óriási népszerűséget, még úgy is, hogy Gaspar megnyerte a 2003-as színpadi tangó világbajnokságot.

Golden Buzzer és előjelek

Amennyiben emlékeztek, Gaspar Godoy és Carla Mazzolini professzionális tangó táncosok, elindultak a 2021-es Uruguay Got Talent tehetségkutató versenyen és a válogatón Golden Buzzert kaptak. A középdöntőből is továbbjutottak egy érzelmes tangós koreográfiával és ekkor derült ki a publikum számára, hogy Carla áldott állapotban van és hat és fél hónapos terhesen táncolt a középdöntőben.

A tánc az Uruguay Got talent döntőjében

– ¡Qué momento mas emocionante! ¡Que momento más romántico! Milyen érzelmes pillanat, milyen romantikus pillanat!Ezekkel a szavakkal indított Natalia Oreiro az Uruguay Got Talent műsorvezetője Carla és Gaspar a fináléban a táncuk után. Natalia Oreiro színésznő-műsorvezető neve,  a 2000-évek elején játszódó Vadangyal című szappanopera sorozatból csenghet ismerősen. Carla elmondása szerint annyira közel van már a szülés időpontja, hogy ez volt az utolsó fellépésük előtte.
Lássuk a táncukat, amelyben Carla már közel 8 hónapos terhesen táncol.

Egészen elképesztő ugye? Annyira megváltozott Carla súlypontja, hogy egy adott ponton meg is botlott Gaspar a táncuk közben. Sajnos a döntőt nem nyerték meg és. az Uruguay Got Talent-et végül egy hét éves tangóharmónikán játszó kisfiú nyerte meg a közönségszavazatok alapján.