Hurrá!

Míg Gábor megírta a blogját, sikeresen átrágtam magam néhány spanyol nyelvleckén, így nem kell angol néma leventét játsszak a minden szám elején lévő 30 másodpercben, ha a táncpartner felháborító módon nem beszél itt magyarul. :D

http://gabortango.blogspot.com/2010/03/la-dulce-vida.html

Gyerekek, ennek a fiúnak jó stílusa és írásai vannak, tehát fogadjátok szeretettel az átmeneti operatőri mivoltomat.

Jelenleg viszont kómás, morcos és álmos vagyok. Ma hajnali 5-kor angol „úrihölgyek” rohangáltak a folyosón és vitatták meg az élet értelmét eközben… Gondoltam megcselekszem azt, amit a Gábor öccse, és megkérdem tőlük, hány óra van, vagy inkább nekik dobok egy zárlatos vibrátort használatra.

És ha már belemelegedtem.

Mi európaiak hajlamosak vagyunk mindent túlkomplikálni, túl komolyan venni, rágódni sületlenségeken, és belemenni veszekedésekbe. Pedig ezekben nincsen győztes…

Illetve.

tangós levelezőlista

A listán a sok fontos információtól és értékes véleménytől függetlenül sokszor olvashatatlan stílusban írunk.

Hogyan is?

Pázmány Péter különösen kedvelte a bonyolult összetételű, de áttekinthető körmondatokat, a rokon értelmű szavakat, azok halmozását és az erős érzelmi tartalmú kifejezéseket. Ez a tangós levelező listán is megvan azzal a különbséggel, hogy itt áttekinthetetlen. Másról és másnak szól egy KÖRmondat eleje, mint a vége. Minek? Képtelen vagyok végigolvasni az ilyen tartalmas, de számomra tartalmatlanul megírt irományokat.

Szóval gyerekek, ha nemes indulattal a levelezőlistára írtok, akkor szintén nemes indulattal szerkesszétek is újra, ahogy Gábor is megteszi minden reggel fél hétkor erős billentyűcsattogás mellett. :)