Activity és tangó

Játszottál-e már valaha is Activityt? Képzeld el, hogy az egyszerű feladatokat (rajzolás, mutogatás, körülírás) nagyon meg lehet nehezíteni. Egyszerre kell szavakat körülírnod és tangót táncolnod. Úgy, hogy előtte még soha nem vettél részt egyetlenegy tangóórán se.

Extrém Activity és tangó

Ilyen extremitásokkal van tele a legújabb televíziós Activity játék. Néha óriáskezekkel kell mutogatnod, óriáskígyót kell megfognod, rodeós bikán kell lovagolnod stb…
Így került be a tangó is a nehezített feladatok közé. Véleményem szerint van létjogosultsága ennek az „extrém megpróbáltatásnak”. A játékos – táncpartner ezúttal az a Wolf Kati énekes, akit többek között onnan ismerhetünk, hogy hétéves korában nagy sikerrel elénekelte a Vuk rajzfilm főcímdalát.

Játékszabályok

Térjünk rá a feladatra. Extrém játék esetén egy adott feladat időtartama két perc. Minden egyes helyes megoldás dupla pontot ér. Ezzel szemben a hagyományos feladatra csak másfél perc idő van és itt minden egyes helyes megoldást csak egy ponttal jutalmaznak.
A tangónál is nagy volt az izgalom, hiszen az extrém feladatoknál lehet csak igazán sok pontot szerezni. Imádtam, ahogy a csapattárs tanácsot ad: „Ne foglalkozz vele, engedd hadd rángasson”

Íme a felvétel:

Tetszett?

Itt tudod megnézni, hogyan táncolt tangót Scully ügynök magyar hangja az Extrém Activityben egy másik adásban.