Az American Got Talent évadról-évadra sőt részről-részre tud okozni meglepetéseket. Volt itt már minden, ének, tánc, zene bűvészet, érdekességek. Nemcsak Amerikában, hanem a más országokban futó, licenszelt műsorokban is láthatunk csodákat, mint amikor a 2003-as tangó világbajnok az Uruguayi Got Talentben debütált és Golden Buzzert kapott. A legutolsó számomra meglepő dolog, amikor azt láttam, hogy a fellépő párost egész egyszerűen betalicskázzák-targoncázzák a színpadra és hihetetlen dolgokat mutatnak meg a közönségnek.

Por Una Cabeza – a megunhatatlan

Mit gondoltok, melyik az a tangó szám, amit egy házasodni akaró és tangót táncoló páros szokott általában választani? Nincs erről egyértelmű statisztika, de szinte biztos, hogy a legtöbb esetben ez a Por Una Cabeza című szám, ami az 1992-es Egy asszony illata című filmben található.

Éppen ezért is, amikor egy tangó tanár felkérést kap, hogy készítsen esküvős koreográfiát, és ezzel a számbal szembesül, akkor általában felsóhajt, hogy jaj, már megint! Zárójeles megjegyzés: ezúton is köszönöm Zsófi és Gábor, hogy nem ezt választottátok, hanem ezt és ezúton is sok boldogságot és csodálatos nászútat!

American Got talent- a betalicskázott fellépő páros

Ez a zeneszám lesz a következő páros: Pasha és Aliona fellépése is. A muzsika választásától függetlenül, ez a fellépés egy csoda! A videót érdemes elejétől a végéig megnézni, belekattintás nélkül. Jó szórakozást!

További tangó show videók