Hogyan díszítsünk három lépésben – Vanessa Gauch

Vanessa Gauch – ritmikai díszítés

Vanessa Gauchtól nem is olyan régen találtam egy remek videót, melyben megadott öt hatékony tippet az ochózás jobb technikájához.

A most következő videóban egy szintén izgalmas témát taglal: háromlépéses díszítés egy lépés helyett. Hogyan tudsz hatékonyan „aprózni”, azaz több apró lépést kivitelezni, amíg a vezető csak egyet lép. Persze mindezt úgy, hogy ne zavard meg a őt.

Tangó praktika Vanessa Gauch-tól

Mielőtt megnézzük a videót, fontos megemlíteni, hogy sok érdekes női technika oktatóanyag megtalálható Vanessa Youtube-csatornáján. Ilyen a Mini Practice oktató sorozat. Női technika rajongók számára igencsak hasznos, találsz bennük információkat  boleokról,  giro technikákról… Használd egészséggel!

Most pedig lássuk a videót:

Bízom benne, hogy fel tudod használni! Személy szerint nagyon tetszik az, ahogyan még az ocho cortado alatt is véghez tudja vinni a díszítést. Ráadásként nézzünk meg egy fellépés videóját. Hogyan használja mindezt a gyakorlatban? Imádom azt, ami történik 0:35′-nél!

Meggyőző ugye? Végezetül ki szeretnék emelni egy jó tanácsot, amit Vanessa is megemlít a videóban. A kevesebb az több! Gyakorold sokat, használd ritkán, de akkor nagyon hatékonyan!

Kattints a további női és férfi tangó technika videókhoz.