Ahogy lemegy az első napok izgalma, úgy kezdek én is belecsöppenni a hétköznapokba, és megszokni ezt a tangós, bohém életet.

A tegnapi EL BESO milonga vicces volt elhelyezés szempontjából. Képzeljünk el egy sakktáblát ahol a fehér és fekete figurák helyén a férfiak, és a maradék két oldalon pedig a nők helyezkednek el. Nagy buli és mindenekfelett cabeceo. Bűvész Bence küldött is nekem egy szemezős kézikönyvet. Átböngésztem és rájöttem, hogy követek el hibákat.

Tegnap este nagyon táncolni akartam egy 60-70es éveiben járó, tangó félistennő hölggyel. Kerestem is a tekintetét. De rám se hederített. Gondolom az etikett miatt. Vagy amiatt, hogy még nem 2×4 shoes van rajtam – amit megvettem, de kicsi – hanem Konrád ragadós talpú gyakorlócipője :)

Sebaj, lesz még szerda az El Besoban!

Vissza a hétköznapokra. Végeztem egy kis kalkulációt büdzsé téren. Ha valóban akarok menni Uruguayba és március 23 környékén az Iguazu vízeséshez, akkor vissza kell fognom az Úri életmódot. Nagyon gyorsan le is szoktattam magam és Konrádot a taxizásról, csak a milongáról hazafele jövet vesszük igénybe.
Újra elkezdtem főzni, csináltam is valami vegetáriánus izét, ami még Konrádnak is ízlett, pedig ő elég igényes.
Valahogy nem jó ez a „vegetáriánus izé” kifejezés, főleg, hogy a mai világ nevetségesen a „márketingről” és a címekről/nevekről szól.
Engem is kinevezett valaki magyar bajnoknak, mire lazán szemberöhögtem. Akárhogy is, ha „megmárketingeljük” ezt az ételt,és ha nagyon hívni akarjuk valahogyan, akkor legyen a neve „Héjában Párolt Burgonya Tejszínes Körettel Magyaros módra”.

De mielőtt bárki is elkezdene sajnálni, hogy spórolok a hosszú ittlét miatt :

Gyerekek ITT Dinnyeszezon van.
Imádom.
Ne essetek tévedésbe.
Nem a dinnye kicsi hanem a sör 1(EGY) literes. :)

Itt vicces a kávé is. Egy sima kávéhoz ilyen a körítés.

És ha már szó esett a „márketingről” Itt az online marketing helyett vannak sokkal ötletesebb dolgok.
Ha egy fiatal leány akarja hívni az apját, az mennyire célzott hirdetés??? Kommentáljatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre…

-> egy kis túristáskodás