A tangónak jó néhány izgalmas és érdekes vetülete van. Nagyon sokféleképpen meg lehet közelíteni, felhasználni, ízlelgetni ezt a táncot, ennek következtében számos kezdeményezés is született. Ilyen például a Queer tangó, ahol oda vissza tanulsz vezetni és követni már az elején, vagy a tantra tangó, amelyet a nevében is értelmezve egy más típusú kapcsolódást jelent. Több olyan tanítványom volt már, akinek kimondott, vagy ki nem mondott módon a tangó egy terápia volt. Van aki, a tangóban a kapcsolódást keresi, van aki a társaságot, és van aki valóban csak táncolni szeretett volna és még sorolhatnám. Most viszont következzen egy új, izgalmas és érdekes kezdeményezés, amely a tangót eszközként használja fel, a TangóEr0tik.

Burger Anikó és Korom Péter vezetésével egy izgalmas workshop született, a bodywork-on keresztül, a tangó segítségével. Következzenek a részletek:

A szeҳuális önazonosság a legnagyobb vonzerő. A szeҳuális önismeret a legnagyobb hatalom. Hogy lehet, hogy ilyen kevesen ismerik és használják ezt az egyszerű titkot?

Az urak figyelmébe:

A tangó remek eszköz arra, hogy valós férfi-nő együttműködésben ismerd fel, készen állsz-e egy kapcsolatban a maszkulin, felnőtt férfi (vezető) szerepére, illetve, hogy mennyire kényelmes, vagy mennyire zavaró neked ez az élethelyzet.

Ha nehézséget jelent a hölgyekkel való ismerkedés, a saját kényelmes helyed megtalálása és megtartása a párkapcsolatban, a tánc adta keretek között kísérletezhetsz, tapasztalhatod a különböző viselkedési módok hatásait és megtalálhatod férfierőd önazonos formáit.

A hölgyek figyelmébe:

A tangóban veszélytelenül tesztelheted, hol tartasz a feminin szerep gyakorlati működtetésével, a figyelemmel úgy általában és a (párkapcsolati) kommunikációval.

Látni fogod, mi működik jól, és ami kevéssé kimunkált, azon hogyan javíthatsz azért, hogy valóban vágyott és ellenállhatatlan jutalomként jelenj meg a párkapcsolataidban.

Nem azt mutatjuk meg, ahol gondolod, hogy tartasz, vagy ahol szeretnél tartani, hanem ahol valójában tartasz.

Mögöttes ötlet:

A szeҳualitás, az eredendő életenergia mindenkiben ott van, elérhető és arra vár, hogy a maga tisztaságában megnyilvánuljon.

Ezeken az alkalmakon megtalálhatod az utat ehhez a benned rejlő (talán még rejtett) forráshoz és engedheted a testednek, hogy megtanítson igazán élni, ölelni, kapcsolódni.

A bodywork csodás eszköz arra, hogy kézzelfoghatóvá váljanak a (pár)kapcsolati félreműködések, a szereptévesztések, a szerzett vagy tanult fizikai szintű elakadások mintái. Azonban mi nem állunk meg itt, hanem felfedezzük együtt, hogyan lehet biztonsággal mozogni a testi és energetikai magabiztosság világában. Hogyan lehet tudatosan, a testből kiindulva irányítani a polarizált energiákat, hogyan lehet a bennünk rejlő (szeҳuális) vonzerőt csúcsra járatni.

Az argentin tangó a szenvedélyek tánca, és ennek a táncnak az univerzális nyelvét fogjuk használni ahhoz, hogy jobban megértsd saját testedet és a testeden keresztül kapcsolódj könnyen és örömteli módon a benned rejlő energiákhoz, majd (ezen keresztül) egyértelműen és tisztán kapcsolódhass a partneredhez is.

A táncban lehetetlen hazudni, mellébeszélni. Aránylag gyorsan és egyértelműen kiugranak az energetikai működés interferenciái, a szeҳualitás „légköri zavarai”. Ahogyan a testünkkel dolgozunk az egymásra épülő gyakorlatokban, azonnal szembetűnővé válik, mik jelentik a nehézséget és mik az erősségeink, és ezek a testből nyert fizikai információk nagyszerűen megfeleltethetők a (pár)kapcsolati működéseink fejlesztési lehetőségeinek.

A gyakorlatok során azonnal látni fogod, mi a helyzet most, meghatározhatod, hova akarsz eljutni, és a tested által begyakorolt mozdulatok ösvényén el is indulhatsz a vágyott eredmény felé.

Nem mellesleg: az argentin tangó nagyon szeҳi hobbi, ha beszippant a hangulata, folyamatosan figyelemmel követheted a fejlődésedet úgy, hogy közben nagyszerűen szórakozol.

További információ:
Facebook: https://www.facebook.com/events/s/tangoer0tik/547092360567996/

Honlap: https://www.lilithcadmon.hu/tangortk