Gyenis Balázs, a legsikeresebb magyar tangó lemezlovasunk elkezdett Buenos Airesben djzni! A mi Balázsunk napközben Buenos Aires valamelyik egyetemén előad, okítja a népet, éjszaka pedig a tangó Mekkájában húzza a talpalávalót.

Az első magyar tangódj Buenos Airesben?

Nem is tudom, hogy valaha dj-zett-e magyar tangós Buenos Airesben. Én házibuli milongán már igen, de az nem volt hivatalos. Ha valaki tud valakiről, álljon elő. :) Balázs sikeresen gyűjti a legeket, az ő nevéhez fűződik A világ legnépszerűbb tangó rádiója, flashmobja és podcastja. A Youtubeon található flashmob videó, amit ő tett fel szinte megduplázta a megtekintései számát. Kicsivel többen látták mint Magyarország teljes lakossága, jelen állás szerint 15.731.887-en. :)

Ha már itt tartunk kedves tangósok, egy kis tangózene kiokosító, amely szintén Balázs nevéhez fűződik.

Ismerd meg a tangó zenét! 10 zenekar, 20 énekes és 40 tangó

Milonga La Maria & Balázs & Buenos Aires

Íme még egy fotó és egy videó Balázsról. Innen üzenjük Mr. TangóRádiónak, itt is jók a milongák BUdapesten nemcsak BUenos Airesben! :)

Balazs mr tango radio Buenos Airesben 1

 

A borítókép a Milonga El Batacazo instagram képe. Apropó, Balázs április 23.-án nálunk fog djzni Tangó tábor & Wellness Weekenden, Balatonfüreden,
az Anna Grand Hotel 220 nm²-es dísztermében. Várunk téged is milongákkal, kezdő és haladó órákkal és egy csomó érdekes programmal.