A Decathlon betört a tangó cipő piacra!


Nem tudom mennyire vagy tisztában vele, de van a tangó cipőn belül az úgynevezett gyakorló cipő kategória. A gyakorló cipőknél fontos a kényelem, hogy sokáig tudj benne táncolni. Nekem jelen pillanatban egy Neo Tango gyakorló cipőm van, ezt használom általában gyakorlásra. Van aki eleve ezt szereti hordani milongán, úgyhogy jó ha tudsz róla, hogy ilyen lehetőséged is van.

Menő gyakorló cipő

Tegnap este a Tango Factoryban voltam tangóesten és már a harmadik lánnyal találkoztam, akinek új, eddig általam nem látott gyakorló cipője volt.

Rögtön rá is kérdeztem a márkára, és nagyon meglepődtem, mert épp pár napja vettem észre egy szintén azonos márkájú de más típusú gyakorlócipőt és csodálkoztam, hogy eddig elkerülte a figyelmemet.

Fontos a választás

Érdemes tudni, hogy a mostanában kezdtél el tangózni, akkor hasznos lehet gyakorló cipővel kezdeni. Ugyanis az első tangó cipő kiválasztása nagy felelősség, éppen ezért érdemes kitapasztalni az igényeidet. Olyan is van aki táncos zoknival kezdi.

Sok kérdés merül fel tehát. Milyen magas a sarok, milyen a sarok vastagsága, zárt-e hátul, szín, anyag, stb. Nálunk férfiaknál talán egyszerűbb a kérdés, de mi sem „ússzuk” meg a válogatást.  Személy egy időben a picivel magasabb, majdnem „latin” sarkat szerettem, de mostanában inkább a laposabb talpú tangó cipőket kedvelem.

Több típus

Amennyiben felmész a Decathlon honlapjára, láthatod is milyen lehetőségeid vannak.

decathlon-tánc

Szerintem kitűnő az ár-érték arány, de mindenképpen megkérdezem majd a felhasználókat. :) Egyszóval kezdő és haladó tangótáncosok,  a Decathlon betört a tangócipő-gyakorlócipő piacra! Menő és olcsó!

Jó tangó cipő, gyakorló cipő kiválasztást!