smooth_black_magento

Utcai cipő +  táncos zokni = táncos cipő

Néhány hete vettem egy remek utcai cipőt, amely csodával határos módon nagyon hasonlít a tangócipőkre. Mindenki megdicséri, hogy milyen szép ízléses táncos lábbelim van.

Pedig nem az. Ráadásul senki nem látja a talpát, amely egészséges cipőként tapad a talajhoz.

Kedves argentin tangó Dj kollégám a Gyenis Balázs ajánlott nekem egy csodazoknit – táncos zoknit, hogy olyat vegyek.  Ráhúzhatom a csizmára, utcai cipőre és mehet a tánczos mulatság  (akár tangó is)

Nagyot nevettem, de aztán kiderült, hogy ez óriási ötlet. Körbe kérdeztem kit érdekelhet, mert rendelni fogok.
Fél napon  belül több mint 15-en jelentkeztek.

Soha nem lehet tudni mikor toppansz be egy milongára, színházból hazafele menet. Hopp, csak felkapod a tánc zoknit az utcai cipőre, csizmára és máris kész a tánc cipő! Természetesen nem helyettesítheti a tangó cipő varázsát, de ideiglenesen remek megoldás. Bátran jöhettek akár színház után tangó cipő nélkül! :)

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Js8KKmuLSjE” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Két változatban és több színben kapható. Az egyik változat sima felületre a másik változat pedig szőnyegpadlóra való! Több színben.
Itt lehet megrendelni: http://www.thedancesocks.com
Amennyiben tetszik az ötlet rendeljetek ti is, mert az ára 5-10 dollár + szállítási költség!

Ha használtatok vagy vettetek ilyen zoknit, és akár a tangóhoz, vagy akár más tánchoz, akkor írjátok le kommentben a véleményeteket. Itt a weboldalon!. Másnak jól jöhet…