Andival imádunk tangót tanítani és mindig elbámulunk, hogy mennyi tehetséges és érdekes emberrel találkozunk az óráink során. El is határoztunk, hogy havi-kéthavi jelleggel meghívunk egy tangó tanítványt, hogy megmutassa a képességeit. A sorozat első tagjának Lillát választottuk, aki TRX edző, főleg azért, mert erről a sportról, hogy miért jó a tangóhoz már írtam korábban egy cikket.

Íme a blogbejegyzés, „Mi az a TRX? Mi a története és miért jó a tangóhoz” bevezető szövege:
Nagyon sokunknak válik szenvedélyünké az argentin tangó és a táncos fejlődésünk viszonylagosan korai szakaszán rájövünk, hogy a tangózáshoz csak a tangózás nem elég. Ezen okból kifolyólag folytatódik a cikksorozat a kiegészítő mozgásformákról, milyen sport, tánc vagy esetleg mozgás segít a tangózáshoz. Ma a TRX (Total-Body Resistance Exercise) van a soron.

Tehát a tettek mezejére  léptünk, elhívtuk Ignéczi Lillát, aki tangós társunk és TRX-edző. Február 17-én 15:00-től lefoglaltuk a Roxy TRX termét(Tátra utca 4.) egy edzésre. Gyere és próbáld ki – hozz magaddal sportruházatot, egy nagyobb törölközőt és benti sportcipőt a terembe. Óradíj: 3000.-, a Tangó Libre vendégeinek 2500.- ft.
A hely és a trx-hevederek limitált száma miatt létszámkorlátos az óra, itt tudsz bejelentkezni.
https://app.spomoco.com/public/calendar/2f8d2fcf8818

TANGO LIBRE GOT TALENTS!

Lilláról bővebben:

Just do it” – ezzel a mottóval hívlak meg változatos TRX edzéseimre.
Ignéczi Lilla vagyok, csoportos fitness instruktor és TRX tréner. Jelenleg heti 3 alkalommal Gödön a B20-ban (Göd, Balassi Bálint utca 20.) tartok edzéseket:
– csütörtök 19:00 diabéteszes köredzés,
– szombat reggel 8:00 diabétréning és
– 9:00 kezdő TRX.
Várlak szeretettel a „lógós” óráimra 🙂
Mivel a TRX egy limitált számban felakasztható eszköz, ezért az edzések létszámkorlátosak – igyekezz hamar bejelentkezni.
Bejelentkezés: https://app.spomoco.com/public/calendar/2f8d2fcf8818
Ignéczi Lilla
+36203622568

Jó lesz, gyertek!