Marcsival és Endrével a következő argentin tangó órákat tartjuk. Teljesen kezdő, újrakezdő-kezdő, középhaladó, haladó órák és Tango Libre!

Az új félév legizgalmasabb projektje a Tango Libre, aminek a film plakátja adta az ihletet.

A helyszín a belváros szívében a Barrió del tangó tánciskola. Beszélünk angolul, spanyolul, és franciául az órákon ha szükséges.

Ha a teljesen kezdő tanfolyamunkra új embert hozol a következő bérletedből 25% kedvezményt kapsz.

fotó: Meszlényi András


Tanfolyamok órarendje:
Hétfő
19:00-20:15 Középhaladó tangó tanfolyam
20:30-21:45 Teljesen kezdő tangó tanfolyam (indul szept. 12)

Szerda
19:00-20:15 Haladó tangó tanfolyam
20:30-21:45 Újrakezdő – kezdő tangó tanfolyam (indul szept. 13)

Péntek
18:30-20:30 Tangó Libre – a szabad tánc praktikája
Hatékony és izgalmas pénteki praktika! Cél a Táncosok magas szintű fejlesztése!
Bővebben: https://endretango.com/tango-libre-a-szabad-tanc-praktikaja/

Néhány szó Marcsiról és Endréről

Marcsi: A tánccal 14 éves koromban ismerkedtem meg de a tangóval csak jóval később. Első látásra igazi szerelem volt ez !
Első mesterem és táncpartneremmel Budai Lászlóval 9 éven át csiszoltuk, tanítottuk, újra és újra átéltük és újraértelmeztük a táncot.
Kétszer voltam BsAs-ben és bejártam sok szép helyet a tangóval részben versenyzőként, részben vendégművészként vagy olykor csak részvevőként tudásom fejlesztéséért.
Pilates tréninget tartok 5x egy héten, s szívesen veszek rész jóga órákon is.
Endrével új lendületet vett a táncunk. Immáron több, mint egy éve hirdetjük együtt az igét.

Endre: Az egész életemet végigsportoltam, de a tangóval később ismerkedtem meg. Nagyon sokat tanultam mind itthoni tanároktól (Budai László, Kulik Johanna, Szőllősi András), mind pedig külföldön Argentínában is.
Legfőbb mesteremnek Carlos Perezt tartom (több mint 60 éve tangózik), akinek a legfontosabb tanítási elveket és technikai repertoárt köszönhetem. Kétszer voltam Buenos Airesben, másodjára több mint hét hónapot, hogy tanulhassak a legjobb táncosoktól, tanároktól, mesterektől. A Szalon Tangó Európa bajnokságban döntős helyezést értem el két egymást követő évben.
Tudásom kiegészítéséhez amerikai jazztáncot tanulok Kriszt Lászlótól, és a jóga tudásanyagát is felhasználom. A tánctanári diplomám megszerzése folyamatban van. Célom, hogy a tanítványaim, remek testtudatossággal, zeneséggel minél könnyebben és többet fejlődjenek a tangóban!

A tanárok célja, hogy a tanítványai jobbak legyenek nála! És adja a legjobbat magából. Mind csoportos mind pedig magánórákon!
Várunk benneteket szeretettel óráinkon!