Hölgyem, Ön kivel tangózna legszívesebben? Rudolph Valentinóval, Al Pacinóval, netán Colin Firth-öt választaná? Mindegy, ezen az estén egyikükhöz sem lesz szerencséje, legalábbis személyesen nem találkozhatnak. Egyszerűen azért nem, mert Rudolph Valentino 1926-ban elhunyt, Al Pacinonak sincs már sok kedve, Colin Firth őuraság pedig éppen nem lesz Budapesten.

Viszont itt és most megismerkedhet a tangómánia rejtelmeivel, élőben hallhat és láthat vérbeli tangót: azaz Bősze Ádám vezetésével eljuthat Buenos Airestől Budapestig, no meg az illendőség határáig.

Egy tangó est természetesen mit sem ér, ha nem szól élőben a zene, továbbá nem tangóznak a hölgyek és az urak. Ezen az estén mindkettőre sor kerül, az élőzenét Móser Ádám szolgáltatja majd, a tánclépéseket pedig Serbán Andrea és Szeghalmi Endre (Tangó Libre Budapest) ismerteti meg azokkal, akik kedvet éreznek hozzá.

Ezen az estén ugyanis a közönségtől nem passzív üldögélést várunk, hanem vérpezsdítő tangót vérpezsdítő zenére!

Bősze Ádám előadása után kéretik tehát maradni még, mert lesz zene, tánc és hűsítő mentás limonádé. Micsoda este vár ránk! Al Pacino és Colin Firth bánni fogja, hogy kihagyta!

•● A KONCERT RÉSZLETES LEÍRÁSA ●•
http://www.zsidokulturalisfesztival.hu/…/tangomania…
•● A FESZTIVÁL ●•
25. Zsidó Kulturális Fesztivál – Fesztiválünnep színezüstben 2023. szeptember 3-12.
Egyedi produkciók, különleges művésztalálkozások, eredeti, fiatal tehetségek bemutatkozásának szem- és fültanúi lehetünk. Egy nemzetközi művészcsapat jóvoltából egy rendkívül izgalmasnak ígérkező, igazi emberi érzelmekkel átszőtt zenei világpremiert is megtekinthetünk, amely éppen tőlünk indulhat el világhódító útjára.
A Zsidó Kulturális Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi. Találkozzunk minél többen: Ünnepeljenek velünk, tapsoljunk együtt az egyetemes és zsidó kultúrának!
•● A FESZTIVÁL TELJES PROGRAMJA ●•
https://www.zsidokulturalisfesztival.hu/programok-2023
•● JEGYEK KAPHATÓK ●•
Jegyek kaphatók a Broadway jegyirodákban, a www.broadway.hu és a www.jegy.hu oldalon, valamint a Belvárosi Színház jegyirodájában.