Szeptember 12-én pénteken beindítjuk végre az általam Buenos Aires óta vágyott eseményt.
Mi ez?
Egy kétórás praktika tangótechnikával és gyakorlással egy tangóóra áráért.
Első alkalom:
szept. 12 18:30-20:30
Tangó Libre – a szabad tánc praktikája
Utána pedig októbertől rendszeresen péntekenként argentin módszerekkel :)

Marcsi Endre Antré Balatoni Tábor

fotó: Mayer András (http://www.andrasmayer.com/)

Hogyan működik?
Első 45 perc:
Férfiak -> séta és férfi technika
Hölgyek -> női technika.
Az est további részében sok tánc, javítással egy figura megmutatásával. Ha gyakorolni vagy fejleszteni akartok egy technikai elemet, itt a helyetek!
Alapelv és célkitűzés:

A tangótáncost legjobban fejlessze a saját tudása szintjén. Marcsi sokéves tanítási tapasztalata, pilates szaktudása remek kiindulópont erre. Endre Buenos Airesben végigjárta a legeslegfontosabb gyakorlási helyszíneket, hogy megfigyelje, hogyan fejlődnek azok a táncosok, akik a jelen és jövő legjobb tanárai, színházi táncosai, fellépői. Ezért van és lesz a Tangó Libre, remek hangulatban és környezetben! Gyertek, fejlődjünk együtt!

Néhány szó Marcsiról és Endréről…
Marcsi: A tánccal 14 éves koromban ismerkedtem meg de a tangóval csak jóval később. Első látásra igazi szerelem volt ez !
Első mesterem és táncpartneremmel Budai Lászlóval 9 éven át csiszoltuk, tanítottuk, újra és újra átéltük és újraértelmeztük a táncot.
Kétszer voltam BsAs-ben és bejártam sok szép helyet a tangóval részben versenyzőként, részben vendégművészként vagy olykor csak részvevőként tudásom fejlesztéséért.
Pilates tréninget tartok 5x egy héten, s szívesen veszek rész jóga órákon is.
Endrével új lendületet vett a táncunk. Immáron több, mint egy éve hirdetjük együtt az igét.

Endre: Az egész életemet végigsportoltam, de a tangóval később ismerkedtem meg. Nagyon sokat tanultam mind itthoni tanároktól (Budai László, Kulik Johanna, Szőllősi András), mind pedig külföldön Argentínában is.
Legfőbb mesteremnek Carlos Perezt tartom, akinek a legfontosabb tanítási elveket és technikai repertoárt köszönhetem. Kétszer voltam Buenos Airesben, másodjára több mint hét hónapot, hogy tanulhassak a legjobb táncosoktól, tanároktól, mesterektől. A Szalon Tangó Európa bajnokságban döntős helyezést értem el két egymást követő évben.
Tudásom kiegészítéséhez amerikai jazztáncot tanulok Kriszt Lászlótól, és a jóga tudásanyagát is felhasználom. A tánctanári diplomám megszerzése folyamatban van a minőségibb oktatásért.

Célunk, hogy a tanítványaink, remek testtudatossággal, zeneséggel minél könnyebben és többet fejlődjenek a tangóban!
Várunk benneteket szeretettel óráinkon!