Egy vidéki lány felkerül Pestre, álmai városába és egy mulatóban kap állást. Az ő szemén keresztül pillanthatunk be az 1930-as évek híres-hírhedt mulatójának kulisszái mögé. Az Arizonában, ahonnan sosem hiányzott a kultúra, a szórakozás, a pikantéria, egy tangó bemutatóra készülnek éppen. Egy este, ahol a legizgalmasabb, legszenvedélyesebb táncot viszik színpadra élő zenei kísérettel! És már benne is vagyunk… ez nem tánc, ez maga az élet… a vágy, a kín, a szerelem együttvéve!
A szenvedéllyel fűtött koreográfiákban a revütől a magyar népi kultúráig felvillanó motívumok gazdagítják a tangó ezer arcának bemutatását.Az est egyik különlegességes, hogy Johanna és 3 lánya, Izabel, Noémi, és Glória egy színpadon lépnek fel.
Koreográfia: Josip Bartulovic, Kulik Johanna, Kovács Zsolt
Videó és fotó háttér: Papp Gábor Zsigmond
Zene, zenei szerkesztés és hangszerelés: Lázár György
Rendezés: Kovács Zsolt
Produkciós vezető: Bartha Katalin
Előadók:
Tango Harmony Budapest zenekarTáncolják:
Josip Bartulovic, Kulik Johanna, Benczur Máté, Harmat Glória, Harmat Izabel, Harmat Noémi, Kovács Enikő, Koller Nikolett, Nagy József, Szénási Zsolt
és a TangoZug Studió tánckara:
Bakk Emese,Svéda Veronika, Szűcs Gáspár Kinga, Tóth Zsuzsanna, Pálfi Ágnes. Arina Zinovyeva, Nyulász György, Nagy Ernő, Papp Gábor Zsigmond, Apáti MátyásJegyek 3500 és 4500 Ft-os árban kaphatók a helyszínen és az ismert jegyirodákban. Online jegyek a www.tutijegy.hu oldalon, kedvezményes jegyek a Tutijegy jegyirodában kaphatók (www.tutijegy.hu, info@tutijegy.hu, +36 20 318 63 89)Az esemény plakátja és a FB info.
Arizona tangó plakát