A Tango Libre Budapest szervezésében meghívunk az őszi Tango & Wellness hétvégénkre Visegrádra.
Őszi kikapcsolódás Tango & Wellness hétvégével, kezdőknek és haladóknak egyaránt!

Visegrád a Dunakanyar fővárosa, Magyarország egyik legrégebbi történelmi városa, népszerű kirándulóhely, kikötőváros. Vára, mely egy alsó várból és egy citadellából áll, kiemelkedő jelentőségű: a középkorban a magyar királyok egyik legfontosabb rezidenciája állt itt. 1323-tól, egészen 1408-ig ez volt a középkori Magyar Királyság fővárosa. A majdnem Duna partján elhelyezkedő Hotel Visegrád egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy közel van a történelmi helyszínekhez, a természethez, a folyóhoz, és az igazán pihenni vágyók örömére a wellness részleg reggel 7:30-tól egészen 24:00-ig óráig van nyitva, ráadásul a medence mellett lévő bár is üzemel esténként.

Megközelítés: Budapestről 40 perc kocsival, Tömegközlekedésre több opció van: vanattal és komppal a Nyugati pályaudvartól, illetve busszal Újpestről kevesebb mint 1 óra 20 perc.

Néhány szó az órákról:

Kedves kezdőink:  Ha még csak most ismerkedsz a tangóval, csatlakozz bátran a táborunkba, mert ez az esemény hatalmas fejlődést nyújthat. Az órák során adunk kezdők számára szabott gyakorlatokat de amennyiben nagyon sokan leszünk, beiktatunk kezdő órákat, így lehetőséged lesz olyan specializált órákon részt venni, amelyek kifejezetten a kezdők szintjére szabottak. Emellett részt vehetsz minden szintű csoportos és páros technika órákon.

Haladóknak (és középhaladóknak): Amikor Buenos Airesben voltunk, vagy készültünk az Európa Bajnokságokra,  mestereinktől mindig tanultunk olyan trükköket, figurákat, gyakorlatokat, amik inspiráltak és  javították táncunk minőségét ill. a saját gyakorlásain során rengeteg ötlet és izgalmas kombináció született, amit szívesen megosztunk veletek.
Ebben a táborban a tangó órákon erre helyezzük most a fókuszt, ezekre a trükkökre, aminek a segítségével a tánc érdekesebbé, izgalmasabbá, könnyedebbé válik. Mindezek mellett lehetőséged nyílik technikai tudás finomítására is.

Töltsd velünk ezt a hétvégét, ahol számos izgalmas programmal várunk!

További részletek:
Tangó Tábor & Wellness Weekend, Nov. 3-5.