A Tango Libre Budapest szervezésében meghívunk az őszi Tango & Wellness hétvégénkre a balatonfüredi, lélegzetelállító Anna Grand Wine & Vital**** Hotelbe.

Gyönyörű helyen leszünk, a szálloda báltermében tartják 1824 óta megrendezésre kerülő elegáns és méltán világhírű balatonfüredi Anna-bált. Őszi kikapcsolódás tangósoknak Tango & Wellness hétvégével, kezdőknek és haladóknak!
Az órák szintezése:

tangó-táborKezdő: Kezdőként mindenképp várunk a táborba, mert egy ilyen esemény óriásit dob a tudásodon. Lesznek specializált, csak kezdő órák számodra, közös, minden szintű órák és részt vehetsz a tangó technika órákon is.

Haladó: középhaladók, haladók számára. Amikor Buenos Airesben – vagy bárhol a világban -, voltunk mestertanárok óráin, mindig tanultunk olyan trükköket, részleteket, amitől a táncunk rengeteg javult. Ebben a táborban a haladó órákon erre helyezzük most a fókuszt, ezekre a trükkökre, amitől a táncunk érdekesebb, izgalmasabb, könnyebb. Mindezek mellett tudsz majd figyelni a technikád kicsiszolására, azokra az ördögi részletekre, amiket kiszúrunk és kiszűrünk nálad.

Gyere, mert mindenképpen élvezetes lesz és nagyot fog dobni a tangó tudásodon ez a hétvége. Ha csak milongázni jönnél akkor is várunk, kapsz négy remek dj-t és táncolhatsz az Anna bálok ikonikus helyszínén.

További részletek, program, árak, regisztráció:
Tango & Wellness Weekend, Nov. 11-13.